Fortune Hil

Anmeldelse af Fortune Hill

Fortune Hill er en utrolig underholdende og yderst veludført online enarmede tyveknægt fra Playtech, der tager dig med til et yderst spændende og magisk univers, som både byder på troldmænd og trylleri, men det er selvfølgelig ikke det eneste, som denne underholdende spillemaskine har at byde på, for her har du nemlig blandt andet også mulighed for at vinde både bonusrunder, gratis spins og en yderst fordelagtig jackpot, som du formentlig meget gerne vil vinde.

Fortune Hill spillemaskine

Så hvis du tør, kan du jo med fordel tage med på denne eventyrlige rejse, hvor du har mulighed for at stifte bekendtskab med de spændende troldmænd, ligesom du som nævnt også har mulighed for at vinde nogle yderst fordelagtige gevinster.

Spilleautomaten Fortune Hill fra softwareudvikleren Playtech er bygget op på en meget overskuelig og simpel måde, hvorpå du blandt andet vil finde fem hjul og hele 25 gevinstlinjer, som du kan vælge at spille på, og på trods af den simple og ganske klassiske opbygning på denne spilleautomat har du alligevel en fantastisk mulighed for at vinde en jackpot på hele 5000 mønter.

Det er i øvrigt både de erfarne spillere og nybegyndere, der har mulighed for at prøve lykken på denne spillemaskine, idet den som nævnt er bygget op på en meget overskuelig måde, hvilket gør det nemt for alle hurtigt at sætte sig ind i spillet og dets spilleregler.

Symboler og tema

Hvis du er til trolddom og trylleri, så vil du helt sikkert også kunne lide det gennemgående tema på Fortune Hill spilleautomaten, da de netop udgør en væsentlig del af det overordnede tema. Temaet forekommer ganske troværdigt på spillemaskinen, hvilket i høj grad skyldes, at Playtech har valgt at bruge en del tid på at sikre en utrolig flot grafik af rigtig høj kvalitet, hvilket også er med til at gøre spillet meget mere realistisk.

Det gennemgående tema kommer blandt andet til udtryk i forbindelse med de forskellige symboler, som Playtech har valgt at placere på spillemaskinens fem hjul, som blandt andet udgøres af grønne trolde, troldmænd, feer, tryllekunstnere, piber, lommeure, svampe og regnbuer, og så skal du selvfølgelig heller ikke gå glip af udviklerens allermest foretrukne symboler, nemlig kortspilsymbolerne 10, J, Q, K og A.

Derudover passer både grafik og lyd rigtigt godt sammen, og de er blandt andet med til at skabe en overordnet spiloplevelse, der pludselig forekommer meget realistisk og virkelig til det punkt, hvor nogle vil blive så opslugt af spillet, så de formentlig til sidst vil tro, at de selv er med inde i spillet.

Det kan du vinde

Fortune Hill spillemaskinen er udstyret med både wild-, scatter- og bonussymboler, og det er troldmænd symbolerne, der er wildsymbolet, svampene der er bonussymbolet, og så er det regnbuerne, der udgør symbolet for de mange gratis spins, som du har mulighed for at vinde på spillemaskinen.

Du har også mulighed for at vinde dig frem til spilleautomatens sjove bonusrunde, hvor du skal samle så mange svampe sammen, som du overhovedet kan nå, inden en troldmand vågner op fra sin søvn ved siden af dig, og dette lidt stressede element er faktisk med til at gøre spillet ekstra underholdende og samtidig også lidt mere uforudsigeligt, hvilket passer rigtigt godt til spillemaskinen i øvrigt.

Derudover skal vi selvfølgelig heller ikke glemme at nævne, at du altså også har en helt unik mulighed for at vinde spillets helt store jackpot på 5000 mønter, som godt kan gå hen og blive til en fordelagtig gevinst, især hvis du har turdet at satse på max bettet.

Konklusion

På Fortune Hill spillemaskinen fra Playtech har du mulighed for at spille side om side med både trolde og feer, og spillet foregår i en verden, der bærer præg af trylleri og trolddom, så det er med andre ord ikke et spil, der er velegnet for de allermest sarte sjæle, men hvis du tør at kaste dig ud i det, så har du altså både mulighed for at vinde en stor jackpot, gratis spins og fordelagtige bonusrunder, hvorfor det varmt kan anbefales herfra.